Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.03.2014.

17:06

Drulović: Takmičarski u Dablinu

Vršilac dužnosti selektora Srbije Ljubinko Drulović istakao je da tim mora pristupiti takmičarski prijateljskoj utakmici protiv Irske u Dablinu u sredu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Drulović će debitovati na klupi "orlova" na stadionu Aviva, i biće to prvi meč Srbije u 2014. godini, kada počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016.

"Mi moramo da imamo takav pristup obavezama sve do početka kvalifikacija. Domaćini najavljuju veliki broj navijača, svi uslovi su tu za meč koji će našoj selekciji značiti bar korak napred", rekao je Drulović.



Kapiten Branislav Ivanović deli mišljenje selektora Drulovića.

"Nije fraza, mi zaista naše kvalifikacije počinjemo uprvo u Dablinu. To je jedna od pet utakmica koje su nam preostale do novih utakmica za bodove. A poznato je da više nemamo ni najmanje pravo na grešku niti izgovor bilo kog tipa. Plasman u Fracusku je naša obaveza", rekao je Ivanović.



I njegov saigrač iz odbrane Aleksandar Kolarov je optimista.

"Poslednja dva kvalifikacionia ciklusa nismo ostvarili rezultat koji smo svi želeli. U ovom trenutku, nalazimo se u prednosti jer je ekipa i kroz neuspehe stekla potrebno iskustvo. Ako smo inteligentni, greške više nećemo praviti već ćemo iz njih izvući pouke i primeniti ih u budućnosti. Ima dovoljno vremena i utakmica do početka kvalifikacija, ali to ne znači da treba olako doživeti nijedan trening nijednu utakmicu", rekao je Kolarov.



Utakmica između Republike Irske i Srbije igra se u sredu na stadionu Aviva u Dablinu od 20:45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve