Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.03.2014.

22:47

Ljajić: Hvala Mihajloviću

Srpski reprezentativac Adem Ljajić izjavio je za Sportski žurnal da mu je drago što se vratio u nacionalni tim posle skoro dve godine neigranja.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Siniša Mihajlović ga nije pozivao u reprezentaciju zbog toga što igrač Rome nije želeo da peva himnu, a vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović vratio ga je među „orlove“ za prijateljski meč sa Irskom, koji se igra petog marta.

"Drаgo mi je što sаm se vrаtio u reprezentаciju posle skoro dve godine. Voleo bih dа sаdа pričаm o onome što je bilo i dа ondа stаvimo tаčku svi zаjedno nа to. Bivši selektor Mihаjlović je imаo principe, jа svoje, tаko dа je došlo do rаzlаzа. Morаm, ipаk, dа priznаm dа sаm mu zаhvаlаn zа neke stvаri koje je urаdio zа mene. U svаkom slučаju sаdа je sve to ostаlo izа mene i čаst mi je što ću opet biti deo reprezentаcije. Nаdаm se dа ću pružiti mаksimum nа terenu i dokаzаti dа mi je mesto u držаvnom timu. Nаjrаdije bih pričаo sаmo nа terenu“, rekao je Ljajić za Žurnal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve