Nova vest
Fudbal

Petak, 28.02.2014.

17:56

Englezi sa ženama u kampu pred SP

Selektor Engleske Roj Hodžson zvanično je pozvao lepše polovine svojih fudbalera da im se pridruže tokom kampa u Majamiju pred Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Hodžon je, takođe, istakao da ženama i devojkama fudbalera neće biti zabranjeno da se nađu u Brazilu, ali ih je upozorio da moraju primereno da se ponašaju.

Englezi će početkom juna boraviti u Saut Biču, nedaleko od Majamija, koji je poznat po svojim noćnim klubovima, restoranima i buticima, i gde će odigrati prijateljske mečeve sa Ekvadorom i Hondurasom.

Podsetimo, 2006. godine u Nemačkoj Sven Jeran Erikson je igračima dozvolio da povedu lepše polovine na Svetsko prvenstvo, među kojima su bile i Viktorija Bekam i Šeril Kol. Tada su one privukle više pažnje, nego fudbaleri, pa je tako Fabio Kapelo četiri godine kasnije u Južnoj Africi igračima dozvoljavao samo kratke susrete sa devojkama i ženama.

Hodžson je, inače, na Evropskom prvenstvu 2012. godine dozvolio posete lepših polovina, a pred ovogodišnje Svetsko prvenstvu u Brazilu takođe neće biti striktnih pravila.

Igračima smo rekli da mogu da pozovu svoje supruge da dođu u Majami u drugom delu kampa, a što se tiče Brazila, nikakva ograničenja nismo odredili. Na igračima je da odluče, posebno oko utakmica, da li žele lepše polovine tamo. Sigurno je da će biti problema, to svi znaju, posebno po pitanju bezbednosti. Kada pogledamo, ako bi neko mogao da ima takvih problema, to su sigurno navijači i žene, ali se ja nadam da neće biti tako“, rekao je Hodžson, „Momci iz našeg obezbeđenja će razgovarati sa igračima, posebno ako žele da vode žene sa sobom. Želim da svi koji su u konkurenciji za tim budu imaju jasnu sliku šta ih čeka“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve