Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.02.2014.

16:45

Raća asistent, Mijailović strelac

Radosav Petrović bio je asistent u remiju Genčlerbirligija sa Konjom (2:2), gol Srđana Mijailovića nije pomogao Kajzeriju da izbegdne poraz od Trabzona (2:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pored njih dvojice od srpskih internacionalaca u 22. kolu igrao je samo još Duško Tošić. Ostalih nije bilo u sastavima svojih ekipa.

Posle 22 kola Genčlerbirligi je na četiri boda od zone ispadanja, Kajzeri je poslednji sa šest bodova manje od najslabijeg tima 'iznad crte'.

Fudbaleri Genčlerbirligija prekinuli su niz poraza remijem u 22. kolu turske Superlige sa ekipom Konjaspora, 2:2.

Reprezentativac Srbije Radosav Petrović odigrao je svih 90 minuta i bio asistent za prvi gol domaćih, Duško Tošić odigrao je prvih 45 minuta. Za goste nije igrao Jagoš Vuković, u protokolu nije bilo Milana Smiljanića i Nemanje Tomića.

Oba gola za Genčler postigao je Rumun Stanču u drugom poluvremenu, gosti iz Konje imali su dva gola prednosti na poluvremenu, strelci su bili Aleksandar Hleb i Islanđanin Torvartson.

Ercijespor je još jednom pobedom krenuo u beg sa dna tabele, Bojan Jorgačević nije branio,

Kajzeri Srđana Mijailovića poveo je na gostovanju Trabzonsporu golom bivšeg igrača Crvene zvezde u 39. minute. Domaćin je golovima u nastavku osvojio bodove a Kajzeri ostavio na poslednjem mestu na tabeli. Genčlerbirligi je posle prvog boda u poslednja četiri kola na četiri boda od ekipa u zoni ispadanja.

Na vrhu će se rasplet kola dogoditi tek u ponedeljak kada lider Fenerbahče gostuje ekipi Elazigspora.

U derbiju evropskog dela Istanbula Galatasaraj je bio bolji od Bešiktaša, 1:0, golom Seldžuka pa je Galata, sa utakmicom više na tri boda zaostatka u odnosu na Fener. Fenerbahče ima 47 bodova, Galatasaraj 44, Bešiktaš 42.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve