Nova vest
Fudbal

Petak, 14.02.2014.

23:27

Nikolić: Nedostajala nam je drskost

Fudbaleri Partizana su minimalnim porazom od Šahtjora okončali drugi deo priprema u Turskoj, a trener Marko Nikolić posle meča imao je podeljena osećanja.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

"Crno-beli“ su do 84. minuta bili ravnopravan rival, ali je tada Daglas Košta iskoristio nepažnju odbrane i postigao odlučujući gol.

"Bila je ovo dobra provera protiv jakog protivnika. Napravili su prilike iz situacija iz kojih će teško bilo koji rival u našoj ligi uspeti. Nedostajala nam je drskost, iz situacije pet na pet smo primili gol“, rekao je Nikolić.

Branilac titule se vraća u Beograd posle četiri odigrane utakmice, pobeđene su ekipe Maribora, Sarajeva, Ružomberoka i Rabotničkog, a poraz od Šahtjora je izabranicima trenera Nikolića bio ukupno drugi u kompletnom pripremnom periodu, nakon neuspeha u duelu sa bugarskim Liteksom.

Na startu prolećnog dela sezone Partizan gostuje Novom Pazaru, nakon što je jesen završio na prvoj poziciji sa bodom viška od Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve