Nova vest
Fudbal

Petak, 14.02.2014.

18:21

Jagodina može da registruje igrače

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ukinula je Jagodini zabranu registracije novih igrača, jer je klub izmirio sve finansijske obaveze.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

U dopisu, koji je po ovlašćenju predsednika Disciplinske komisije FSS potpisao sekretar komisije Milan Mladenović, navodi se da je klub izmirio sva dugovanja.

Jagodina je u zimskom prelaznom roku angažovala čak desetoricu novih igrača, a ovom odlukom FSS omogućena je njihova registracija.

"Na osnovu dostavljenih dokaza o izmirenju finansijskih obaveza prema igračima Vladimiru Milenkoviću, Vladimiru Đilasu, Nenadu Šljiviću, Milutinu Ivanoviću i o izrečenoj novčanoj kazni, obaveštavamo vas da je Disciplinska komisija, u skladu sa odredbama disciplinskog pravilnika FS Srbije, ukinula zabranu registracije novih igrača za vaš klub, odredjene odlukama ove komisije od 15. januara 2014. i 6. februara 2014. godine", navodi se u dopisu.

U ekipu su između ostalih stigli Nikola Jakimovski, Dušan Martinović, Nikola Mojsilović i Nikola Perić.

Jagodinci su prvi deo sezone završili na trećem mestu sa 27 bodova, pet manje od drugoplasirane Crvene zvezde, a u prvom kolu nastavka gostuju Napretku u Kruševcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve