Kljajić: Partizan bio velika želja

Novi golman Partizana Filip Kljajić rekao je da mu je velika želja bila da karijeru nastavi u crno-belom dresu.

JTIzvor: B92, Beta Srbija
Podeli

“Moja velika želja je bila da nastavim karijeru u Partizanu. Nadam se da ću opravdati poverenje. U prolećnom delu sezone u tih 15 utakmica braniću u Teleoptiku, kako bih imao kontinuitet igara”, rekao je Kljajić.

Kljajić je u Partizan došao iz Rada i sa ‘crno-belima’ je potpisao ugovor na četiri godine, a prvih šest meseci provešće u Teleoptiku.

23-godišnji golman je u Radu sarađivao sa sadašnjim trenerom Partizana Markom Nikolićem.

On me je doveo u Rad i tamo samo mnogo sam naučio od njega. Uputio me je u neke stvari za koje nisam ni znao, dok nisam počeo da radim sa njim. Hvala mu na tome”, istakao je Kljajić.

Kljajić je dodao se ne boji konkurencije u Partizanu i da je to što su tu Millan Lukač, Živko Živković, Nikola Petrović samo razlog da se kvalitet igrača podigne na viši nivo.

Kljajić je, kao i bivši golman Partizana Vladimir Stojković prošao omladinsku školu Crvene zvezde, a upitan da li je spreman da nosi to breme, jer je došao iz rivalskog kluba, on je odgovorio da jeste.

Stojković je naš najbolji golman već godinama i to je pokazivao na svakoj utakmici. Da nisam spreman da nosim to breme ne bih došao u Partizan. Kao što sam već rekao moja velika želja je bila do potpišem za ‘crno-bele’”, istakao je Kljajić.

Fudbal

strana 1 od 3 idi na stranu