Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.02.2014.

20:33

Đorđević: Kajem se

Srpski reprezentativac Filip Đorđević pokajao se što je reagovao nekontrolisano proteklog vikenda i zamahnuo loptom ka sudiji.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Napadač Nanta je u samo dva minuta bio strelac i zaradio isključenje u porazu od Olimpik Liona (2:1), a posebno je ostavio loš utisak burnom reakcijom prilikom jedne sudijske odluke.

"Žao mi je, kajem se zbog svega. Nisam smeo da to uradim. Reagovao sam neprofesionalno, zasslužio sam isključenje. Sudiji sam se izvinio posle meča, izvinjavam se i navijačima. Samo sam želeo da pobedim", rekao je Đorđević.

Posle dosuđenog ofsajda u 88. minutu, Đorđević je uhvatio je loptu u ruke i zamahnuo kao da će njom da gađa glavnog sudiju, koji ga je odmah isključio.

Koliko će morati da pauzira prvi strelac "kanarinaca" biće poznato u četvrtak. Sličan incident je pre više od 20 godina napravio legendarni Erik Kantona koji je zbog toga suspendovan na četiri meča.

Đorđević je ove sezone postigao devet golova u Ligi 1, a Nant je trenutno deveti na tabeli nakon tri poraza i remija u poslednja četiri kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve