Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.02.2014.

15:58

"Motiv prekid dominacije Partizana"

Bek Crvene zvezde Marko Petković izuzetno je motivisan u borbi za tiltulu kako bi bio deo generacije koja je prekinula šestogodišnju dominaciju Partizana.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Prilikom dolaska na Marakanu istakao sam da želim da budem deo generacije koja će prekinuti višegodišnji post i osvojiti titulu prvaka Srbije. Sama pomisao na to me dodatno motiviše i inspiriše da pružim maksimum u svakom trenutku. Našim adutom u šampionskoj trci smatram atmosferu u svlačionici. Stvorili smo izuzetnu hemiju u ekipi", rekao je Petkovi'.

Petković je istakao da je zadovoljan odradjenim na pripremama u Sloveniji i nada se da će crveno-beli spremni dočekati 23. februar i premijernu utakmicu drugog dela sezone sa Javorom.

"Zadovoljni smo urađenim do sada. Iza nas je težak period priprema u kome smo uspeli da ispunimo sve što smo zacrtali pre odlaska u Sloveniju. Trenerova ocena rada nas igrača je veoma pozitivna. Ostalo je još vremena da se dodatno uigramo i poradimo na finesama. Smatram da ćemo do utakmice sa Javorom biti maksimalno spremni", zaključio je Petković.

Crveno-beli se 15. februara vraćaju u Beograd, a tri dana pre toga će odigrati poslednji meč na pripremama sa Goricom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve