Nova vest
Fudbal

Subota, 01.02.2014.

14:33

Zvezda se vratila u Sloveniju

Nakon četiri dana provedena u Beogradu, fudbaleri Crvene zvezde vratili su se u Sloveniju na drugi deo priprema za prolećni deo sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ekipa Slaviše Stojanovića radiće u Portorožu još dve nedelje tokom kojih će odigrati četiri test meča.

Zvezda je u prvom delu priprema poražena od Sloge 1:0 u Srbiji, dok je u Sloveniji pobedila lokalne timove Ankaran 7:0 i Triglav 3:1. Ekipi se priključilo i jedino januarsko pojačanje štoper Savo Pavićević.

"Postojala je ideja da se sada preselimo u Kopar, ali uslovi u Portorožu su zaista odlični i igrači imaju neophodan mir, pa nismo menjali bazu", rekao je trener Zvezde Slaviša Stojanović..

Prvi rival Zvezde u ovom delu priprema će u ponedeljak, 3. februara, biti slovenačka ekipa Domžale, dva dana kasnije na programu duel sa Slobodom iz Tuzle, a 8. februara sledi utakmica protiv Kopra.

Poslednji kontrolni meč u Sloveniji zakazan je za 12. februar, a rival će biti Gorica.

U Portorož su otputovali: Boban Bajković, Miloš Vesić, Predrag Rajković, Marko Petković, Ljubo Nenadić, Nikola Mijailović, Jovan Krneta, Darko Lazić, Novak Martinović, Savo Pavićević, Milan Jokić, Aleksandar Kovačević, Goran Gogić, Vukan Savićević, Nejc Pečnik, Darko Lazović, Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Luka Milunović, Filip Kasalica, Dragan Mrđa, Abiola Dauda, Ifeani Onjilo, Đorđe Rakić i Stefan Mihajlović.

Prvi zvanični meč Crvena zvezda igra 23. februara na svom stadionu protiv ekipe Javora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve