Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.01.2014.

23:18

Zatišje pred finiš prelaznog roka

Pretposlednjeg dana zimskog prelaznog roka nije bilo previše iznenađenja, a najviše transakcija izvršeno je u Seriji A.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Sasuolo ima velike planove da na proleće proba da se izbori za opstanak u elitnom društvu, te su u klub stigli napadač Serđo Flokari iz Lacija i veznjak Mateo Brigi iz Torina.

U Napoli je stigao centralni defanzivac Enrike iz Palmeirasa, dok nekadašnja velika nada Juventusa, Urugvajac Ruben Oliveira karijeru nastavlja u Breši, pošto za njega nije bilo mesta u timu Fiorentine.

Dvojac levih bekova će drugi deo sezone provesti na pozajmicama, Benoa Tremilinas iz Dinamo Kijeva prelazi u Sent Etjen, dok Andres Guardado iz Valensije stiže u Bajer Leverkuzen.

"Guardado je jako iskusan igrač. Bio je standardan u Valensiji i igrao je u Ligi šampiona prošle sezone. On je glavni fudbaler u reprezentaciji Meksika", rekao je za klupski sajt sportski direktor Bajera Rudi Feler.

Kao što je najavljeno, napadač Ignasio Skoko pojačao je Sanderlend, dok će u Premijer ligi ponovo zaigrati Džozef Jobo, dosadašnji defanzivac Fenerbahčea zadužiće opremu Noriča.

Za razliku od njega, u Tursku stiže Džermejn Džons, iz Šalkea u transferu vrednom svega 200.000 evra.

"Doveli smo Džermejna Džonsa iz Šalkea na šestomesečnu pozajmicu, sa mogućnošću otkupa ugovora na kraju sezone", saopšteno je n zvaničnom sajtu kluba.

Generalni menadžer Šalkea Horst Held naveo je da će pozajmica Džonsu pružiti mogućnost da redovno igra i izbori mesto u reprezentaciji SAD, koja ove godine učestvuje na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve