Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.01.2014.

21:41

Ninković: Neću u Genčlerbirli

Turski Genčlerbirli imao je nameru da u ovom prelaznom roku poveća srpsku koloniju, međutim Partizan je odbio ponudu od 1.5 miliona evra za Nikolu Ninkovića.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Mladi fudbaler crno-belih je takođe naveo da nije zainteresovan za selidbu u Tursku, dok sportski direktor Albert Nađ navodi da je "sve moguće".

"Počastvovan sam što me je primetio tako veliki klub, ali moje želje su drugačije. Nije me zvao menadžer Nikola Damjanac, pa kad budem razgovarao sa njim moći ću da kažem nešto konkretnije", naveo je Ninković.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ potvrdio je da je postojalo interesovanje turskog kluba za koji nastupaju Duško Tošić, Radosav Petrović i Nemanja Tomić.

"Sve je moguće, možda nas još neko napusti u prelaznom roku. Kao što je Miloš Jojić gotovo realizovao transfer za 48 sati, tako niko ne može da garantuje da još neko neće otići. Istina je da je Ranko Stojić doneo tu opciju za Tursku, ali to u ovom momentu nije dovoljno, gledajući kvalitet Ninkovića", naveo je Albert Nađ.

Ninković je u jesenjem delu sezone odigrao 12 utakmica za Partizan, postigao jedan gol i dodao dve asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve