Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.01.2014.

16:16

Lazović: Svaki minut mi znači

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da mu posle oporavka od teške povrede kolena svaki minut na terenu dosta znači.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Lazović se vratio u tim ‘crveno-belih’ pred pripreme za drugi deo sezone i odigrao je dva kontrolna meča i na njima prikazao odlične partije.

Povremeni reprezentativac Srbije ističe da ne oseća strah, dobro podnosi napore i očekuje da do početka drugog dela sezone bude u potpunosti spreman.

Zadovoljan sam kako svojim, tako i učinkom čitave ekipe na pripremama. Pred kraj boravka u Portorožu sam osetio mali bol u kolenu i prednjoj loži, međutim sve je to normalno s obzirom da sam izašao iz teške povrede. Do starta prolećne polusezone i prve utakmice sa Javorom, verujem da neće biti nikakvih problema”, uveren je Lazović.

Za igrače dosadni deo priprema se bliži kraju, i uskoro treba očekivati da šef stručnog štaba Slaviša Stojanović sa svojim izabranicima na treninzima stavi akcenat na uigravanje i rad sa loptom.

Poznato je da nisam igrao prethodnu polusezonu, tačnije punih osam meseci, tako da meni svaki susret znači. Pre prve zvanične utakmice sa Javorom, odigraćemo četiri prijateljska meča. Svakako da je bitno da u svakome od njih ostvarimo dobar rezultat, međutim, najvažnije je da se dobro uigramo i budemo spremni za nastavak sezone”, poručio je Lazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve