Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.01.2014.

11:37

FKCZ: Teške teme na UO od 17 sati

Sednica UO FK Crvena zvezda počeće u 17 časova, a teme će biti besparica u klubu, Aleksandar Luković, kao i mali priliv novca od transfera Matića i Vešovića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvo će se govoriti o obezbeđivanju novca za registraciju igrača i isplatu dugovanja svim fudbalerima koji su dobili spor pred Arbitražnom komisijom, a zatim i o redovnom finansiranju igrača u prolećnom delu sezone.

Među prvim tačkama dnevnog reda biće i Aleksnadar Luković. Saga oko njegovog prelasa u Crvenu zvezdu traje mesecima, ali kako nezvanično saznaje B92, konačno razrešenje sledi večeras.

Jasno je da Lukovića u Ljutice Bogdana može da dovede samo generalni sponzor kluba "Gazprom". Situacija je vrlo komplikovana, a Luković bi bez pomoći ruskog sponzora morao da se odrekne sume od preko 600 hiljada eura.

Neočekivana finansijska injekcija mogao bi da bude i transfer Nemanje Matića u Čelsi, pošto Crvena zvezda kao njegov matični klub polaže pravo na mali deo transfera.

Kako nezvanično saznajemo, razgovaraće se i o Marku Vešoviću – crnogorski reprezentativac je potpisao ugovor sa Torinom, a prema pravilima UEFA, bez obzira na arbitražu, Crvenoj zvezdi bi trebalo da pripadne određena suma.

Takođe, Crvena zvezda mora hitno da pronađe 700 hiljada evra za isplatu Mladenovića, Vešovića i Mirića kako bi mogla da registruje svoje igrače Lazovića, Rakića i Pavićevića, čiji je dolazak pitanje sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve