Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.01.2014.

20:40

Stefan Babović se vraća u Humsku?

Stefan Babović, prethodne jeseni igrač Voždovca, mogao bi da se vrati u Partizan, saznaje B92 iz više nezvaničnih izvora.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

O mogućem povratku Babovića u klub u kojem je počeo karijeru pisalo se pre sedam dana ali tada posao nije realizovan.

Ekipa Voždovca otputovala je na pripreme ali je nekadašnji igrač Partizana, OFK Beograda, Nanta, Fejenorda i Saragose ostao u Beogradu.

Babović je rođen 1987. godine, kod različitih trenera igrao je na raznim pozicijama u srednjem redu. U dresu Partizana odigrao je u dva 'mandata' (2004-2006. i 2010-2012) ukupno 87 utakmica i postigao 16 golova.

U ekipi Voždovca jesenas je odigrao deset utakmica i postigao dva gola.

Voždovac je u zimskom prelaznom roku angažovao čak osmoricu igrača, golmane Zorana Popvića i Nemanju Supića (Novi Pazar), dosadašnje bekove Jagodine Josipa Projića i Dražena Dukića, beka Miloša Markovića (Novi Pazar), štopere Aleksandra Vasiljevića (Donji Srem) i Miloša Mihajlova (Sandnes, Norveška), centralnog veznog Marija Božića (Panahaiki, Grčka) i napadača Marka Pavićevića (Borac Čačak).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve