Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.01.2014.

20:25

Kup: Sedorf gledao pobedu Milana

Ekipe Milana i Sijene plasirale su se u četvrtfinale Kupa Italije ubedljivim pobedama u sredu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Milan je sa Maurom Tasotijem na klupi nadigrao drugoligaša Speciju sa 3:1, a sve je sa tribina posmatrao novi trener Klarens Sedorf.

Iznenađenje je napravila Sijena koja je sa 4:1 slavila u Kataniji protiv člana Serije A. Kasnije igraju Napoli i Atalanta.

Milan će u četvrtfinalu igrati protiv Udinezea, dok će rivać Sijeni biti još jedan prvoligaš, ovaj put mnogo ozbiljniji, Fiorentina.

Milan su do očekivane pobede predvodili Robinjo i Đampaolo Pacini u prvom poluvremenu, dok je u nastavku svoj prvenac u dresu "rosonera" postigao Keisuke Honda. U nadoknadi vremena Ferari je ublažio poraz Specije, na oduševljenje čak 7.000 navijača gostiju u Milanu.

S druge strane, Sijena je do neočekivane pobede na Siciliji stigla preokretom. Domaćin je poveo već u četvrtom minutu preko Letoa, ali je već 20 minuta kasnije Paoluči izjednačio. Gosti su do preokreta stigli pola sata pre kraja preko Valijanija, da bi veliku pobedu Sijene u nadoknadi vremena potvrdili Pulceti i Roseti.

U utorak se u četvrtfinale takmičenja plasirao Lacio, koji u četvrtfinalu čeka boljeg iz duela Napolija i Atalante. Četvrti četvrtfinalni par biće i derbi runde između lidera Serije A, šampona Juventusa i glavnog izazivača Rome.

Kup Italije, osmina finala:
Katanija – Sijena 1:4
Leto 4 – Paoluči 24, Valijani 60, Pulceti 90+1, Roseti 90+3
Milan – Specija 3:1
Robinjo 28, Pacini 31, Honda 47 – Ferari 90+1
21:00 Napoli – Atalanta

utorak:
Lacio – Parma 2:1
Perea 25, 91+1 – Biabiani 43

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve