Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.01.2014.

17:46

Barsa: 40 mil.€ Nejmarovoj porodici

Barselona je potvrdila da je 40 miliona evra od ukupnih 57 za transfer Nejmara plaćeno konsultantskoj firmi, koja je u vlasništvu roditelja brazilskog napadača.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nejmar je pred početak ove sezone prešao iz Santosa u Barselonu, za koju je do sada odigrao 25 utakmica i postigao 11 golova.

Član Barselone Đordi Kases podneo je pre mesec dana tužbu protiv predsednika kluba Sandra Roselja u kojoj ga optužuje za protivpravno prisvajanje novca, prilikom transfera Nejmara iz Santosa u Barselonu.

"Barselona je dostavila sudu detaljne argumente koji potvrdjuju da je tužba protiv kluba neosnovana i treba da se odbaci. Od ukupnih 57
miliona evra, koliko je klub od početka tvrdio da iznosi Nejmarov transfer, 40 miliona je plaćeno konsultantskoj firmi N&N Konsultorija
Esportiva (N&N Consultoria Esportiva), koja je imala prava na igrača",
navedeno je u saopštenju kluba.

Barselona je samo potvrdila ono o čemu se spekulisalo kada je Nejmar stigao u Kataloniju. Katalonci su nedavno istakli ogorčenje zbog optužbi o neregularnosti transfera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve