Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.01.2014.

15:33

Garnet oduševio fudbalere Čelsija

Već godinama traje ljubav između Kevina Garneta i Čelsija, a NBA zvezda iskoristila je turneju Bruklin Netsa u Londonu da poseti Stamford Bridž.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Garnet je poznat kao veliku ljubitelj evropskog fudbala (amerikanci ga zovu soker jer imaju i svoj), a već nekoliko godina je suvlasnik italijanske Rome.

"Plavci" su bili savršeni domaćini, Garneta je u svlačionici dočekao dres sa njegovim prezimenom i brojem dva, a posebno su mu se obradovali Andre Širle i Demba Ba, koji su od NBA veterana dobili dresove Bruklina.

"Kevin Garnet je veoma, veoma visok. To je neverovatno. Ali kada sam ga upoznao bilo je sjajno videti kako tako veliki igrač koji je ostvario toliko stvari je srećan što je na vašem stadionu", rekao je oduševljeni Širle.



Pored Garneta, Stamford Bridž su posetili i igrači Atlanta Hoksa, koji će biti rivali Netsima u Londonu u četvrtak veče. Pol Milsap, Majk Skot, Šelvin Mek i Džef Tig su pozirali u svlačionici Čelsija i razmenili dresove, ponovo sa Širleom, a ceo tim Hoksa na terenu gde ih je dočekao koš.

"Super je za njih što su videli stadion i osetili atmosferu Stamford Bridža. Bio sam u SAD i gledao neke NBA utakmice pa znam kako se oni osećaju ovde", rekao je nemački fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve