Nova vest
Fudbal

Petak, 03.01.2014.

15:24

Vulićević za B92: Partizan najveći

Posle sjajnih igara u dresu Vojvodine, Miroslav Vulićević je nedavno dres novosadskog kluba zamenio Partizanovim, gde će ponovo sarađivati sa Markom Nikolićem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Poslednje pojačanje beogradskog govorilo je u intervjuu za B92 o utiscima koje nosi iz Vojvodine, uticaju novog/bivšeg trenera na odluku da se preseli u glavni grad, šta misli o svom novom klubu, ali i ambicijama da izbori povratak u nacionalni tim.

Kako ocenjuješ period koji je iza tebe? Posle četiri i po godine napuštaš ekipu, kojoj si bio kapiten?

Imam samo reči hvale za Vojvodinu, radi se o velikom klubu i drago mi je što sam bio deo takve ekipe. Zadovoljan sam periodom koji sam proveo u Novom Sadu, za četiri i po godine sam dosta napredovao kao igrač, sazreo sam, postao kapiten… Uvek sam davao sve od sebe na terenu, I bio podredjen samo uspehu tima. Nažalost, profesionalni putevi su nam se mimoišli ovoga puta, tako da, šta da se radi – sve je to fudbal", rekao je Vulićević za B92.

Kompletan intervju sa Miroslavom Vulićevićem pročitajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve