Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.12.2013.

22:03

Barsa predala dokumenta za Nejmara

Fudbalski klub Barselona dostavio je španskom sudiji Pablu Ruzu sva dokumenta vezana za transfer Brazilca Najmara iz Santosa, preneo je španski dnevni list AS.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Član Barselone Đordi Kases podneo je 18. decembra tužbu protiv predsednika kluba Sandra Roselja u kojoj ga optužuje za protivpravno prisvajanje novca, a sudija Ruz je naredio Kataloncima da mu u roku od pet dana dostave sva dokumenta vezane za transfer Nejmara.

Portparol Barselone Toni Freika dostavio je sudu dva ugovora vezana za transfer Brazilca iz 2011. i 2013. godine, kao i finansijski izveštaj kluba za 2011, 2012. i 2013.

U tužbi se navodi da je transfer Nejmara, iz Santosa u Barselonu, iznosio više od 57 miliona evra, koliko Katalonci tvrde da su ga platili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve