Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.12.2013.

19:37

FSS klubovima: Platite dugove!

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije upozorili su klubove koji imaju dugovanja da će im biti zabranjena registracija novih igrača ako ne izmire obaveze.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Sastanku predstavnika administracije FS Srbije i predstavnika klubova Super lige koji imaju najveća dugovanja prusutvovali su svi pozvani klubovi, odnosno Crvena zvezda, Jagodina, Novi Pazar, Radnički 1923 i Radnički iz Niša.

"Ovom prilikom predstavnicima klubova su predstavljenja dugovanja i utvrđeni rokovi, kao i posledice ukoliko ne regulišu svoje obaveze. Takođe su traženi i načini kako da klubovi svoje obaveze izmire pre početka prelaznog roka, odnosno na koji način da se izbegne mera
izricanja zabrane registracije novih igrača",
navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu FSS.

Kako se dodaje, pored konstatacije da je finansijska situacija veoma teška i da se klubovi nalaze u nezavidnom položaju, rezultat sastanka je bio koristan za sve.

"Očekivana pozitivna posledica je regulisanje obaveza, jer u suprotnom ih očekuje izricanje mere zabrane registracije novih igrača do izmirenja obaveza", navodi se.

U toku sutrašnjeg dana održaće se sastanak i s predstavnicima klubova Prve lige koji su u sličnoj poziciji, a to su Borac, Metalac, BSK i Smederevo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve