Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.12.2013.

18:17

Žoze: Dosadan sam, a oni samo plaču

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo prihvata skandiranje navijača Arsenala da igra dosadan fudbal, istakavši da ga na deset utakmica nisu nijednom pobedili.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Čelsi je igrao bez golova na gostovanu u londonskom derbiju i ostao dva boda iza "tobdžija" i Liverpula, koji dele prvo mesto sa po 36.

"Dosadni Žoze? Saglasan sam. Igrao sam deset puta protiv njih i nikad me nisu pobedili", rekao je Murinjo.

Portugalac je dan nakon meča reagovao i na izjavu Mikaela Artete iz Arsenala da je Džon Obi Mikel trebalo da dobije crveni karton, a stav Arsena Vengera da je njegov tim oštećen za penal nad Tiom Volkotom.

"Oni vole da plaču, to je tradicija. Ali ja volim da kažem, kao što sam rekao i četvrtom sudiji, da engleski fudbaleri, kao što je Frenk Lamaprd, nikad ne izazivaju ovakve situacije. Neki strani igrači, naročito iz pojedinih zemalja, imaju to u krvi, u slučaju kontakta sa protivnikom ili agresivne igre. Strani igrači donose i mnogo dobrih stvari, oni su talentovani. Ali ja više volim englesku krv u ovakvim situacijama. Bilo je važno da ne izgubimo, a ne bi bilo veliko iznenađenje ni da smo pobedili. Arsenal je pokazao mnogo nervoze, ali nismo bili dovoljno agresivni da postignemo gol", rekao je Murinjo.

Čelso u sledećem meču u četvrtak dočekuje Svonsi Siti, a potom 29. decembra igra derbi protiv trenutnog lidera Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve