Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.12.2013.

11:20

Rad promoviše Jankovića u sredu

Posle nove uprave fudbalski klub Rad dobio je i novog trenera, na klupu tima sa Banjice stigao je Aleksandar Janković.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Janković je na toj poziciji zamenio Slađana Nikolića, pokušaće da sa ’građevinarima’ obezbedi opstanak u Jelen Superligi.

Jankovića u nastavku sezone očekuje veoma težak posao s obzirom da je ekipa na poslednjem mestu na tabeli Jelen Superlige sa 11 bodova.

„Upravni odbor je i zvanično potvrdio odluku, novi šef stručnog štaba je Aleksandar Janković. Funkciju će preuzeti sutra od 12 časova kada je zakazana i zvanična promocija“, rekao je predsednik UO Vladimir Savić.

Janković je rođen 1969. godine u Beogradu i zaposlen je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu. Doktor je nauka u oblasti fizičke kulture, a do sada je uglavnom bio član stručnih štabova nekoliko klubova i reprezentacije Srbije.

On ističe da se klub sada potpuno okreće borbi za opstanak.

„Usaglasili smo detalje saradnje i stekli su se uslovi da počnem veliki posao. Insistirao sam da potpišemo ugovor na šest meseci zbog specifične sutuacije u kojoj se klub nalazi, pre svega mislim na mesto na tabeli. Svim snagama krećemo ka opstanku, to nam je jedini cilj. Ukoliko uspemo u tome, ponovo ćemo sesti i dogovoriti se o daljim koracima“, rekao je Janković za ’Žurnal’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve