Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.12.2013.

10:56

B92: Bunjevčevića ne zanima fudbal

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Bunjevčević nema nameru da se u bliskoj budućnosti vraća u fudbal, pa ni kao sportski direktor crveno-belih, saznaje B92.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Bunjevčević je proteklih dana figurirao kao potencijalni naslednik Zorana Stojadinovića koji ove sedmice vodi otvoreni medijski rat sa svojim prvotimcima.

Međutim, kako B92 saznaje, Bunjevčević ne želi ponovo u Zvezdinu fotelju, niti uopšte da ima neku funkciju u fudbalu u narednih godinu-dve.

S druge strane, Stojadinović nema nameru da popusti pod udarom najiskusnijih igrača crveno-belih - Nenada Milijaša, Miloša Ninkovića, Nikole Mijailovića, Dragana Mrđe i Bobana Bajkovića, ali se sve više priča o njegovoj smeni.

"Neću da odem. Nema šanse da me smenjuju Kokeza i ekipa. Cela priča je instruirana, ceo grad to zna. Znam da to nisu njihove reči, osim jednog igrača. Ovo drugo, bolje da ćutim. Upravni odbor ima pravo da me smeni, a nemora. Ne znam šta će da bude", rekao je Stojadinović za "Žurnal".

Bunjevčević je već bio na toj funkciji, u martu 2008. je nasledio Stevana Stojanovića, ali je otišao već u septembru nakon katastrofalnog starta sezone u JSL i eliminacije od APOEL-a u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Šta će biti sa Stojadinovićem biće jasnije u petak veče, kada će biti održana sednica Odbora za hitna pitanja, na kojem će glavna tema biti pomenuti sukob igrača i sportskog direktora. Takođe, biće i priče o dugovanjima kluba prema prvotimcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve