Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.12.2013.

14:47

"Stojadinović pogoršavao situaciju"

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailović rekao je, gostujući u emisiji Sa terena radija B92, da je sportski direktor Zoran Stojadinović razbuktavao požar.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Na samom kraju polusezone Džajić i Stojadinović su dolazili i davali nam podršku, ali na ranije je bilo raznih intriga. Stojadinović umesto da je gasio požar, on je radio na tome da ga pogorša. Ta neslaganja koja su bila unutar uprave morao je bolje da reši, da to ne stigne do nas igrača“, rekao je Mijailović u emisiji “Sa terena“

Sportski direktor optužio je Mijailovića da je uticao na to ko će biti u sastavu.

„Pa vidite kakav je to čovek – sa mnom sedi i smeška se, a iza leđa govori kako sam ja sastavljao tim. Još jedan primer. Ulazi Stojadinović u svlačionicu i kaže: 'Čović je platio dug Ranku Stojiću 600 hiljada, zato vi niste dobili pare'. Da li je normalno da to sportski direktor kaže pred igračima?“, kazao je Mijailović i dodao da ni sa kim u klubu nema problem.

„Zataškavalo se sve, prljav veš je guran ispod tepiha, došlo je vreme da se kaže istina. U poslednje vreme je funkcionisalo bolje na početku, ali sav teret je pao samo na igrače“, dodao je Mijailović.

"Mi se samo nadamo da ćemo posle ovoga imati sređeniju situaciju u upravi, u svlačionici, da ćemo uspeti da se konsolidujemo i da na kraju osvojimo titulu", zaključio je levi bek crveno-belih.

Ninković: Ni sami ne znamo koliko struja ima

Fudbaler sredine terena Miloš Ninković kaže da su igrači ceo teret jesenje polusezone izneli sami.

"Iako su bile priče da će sve biti drugačije, znao sam gde dolazim i znao sam da novca neće biti, kao i Mrđa i Mijailović. Imamo veliku želju da vratimo titulu, ali nisam ni sanjao da ću videti ovo što sada vidim. U klubu se ne zna, kada sam ja došao nije se znalo ko šta radi, sada je malo bolje, ali mislim da smo mi igrači sami to pregurali".

Ninković je u našoj emisiji kazao da je timski duh postao još izraženiji nakon incidenta u kojem su navijači slomili stakla na automobilima igrača.

„To nas je zbližilo, a i kada klub nije reagovao, videli smo da smo sami. Moglo je i bolje, ali kada se sve uzme u obzir, ovo je odličan rezultat“, kaže Ninković.

"Koliko struja ima, to ni mi sami ne znamo. Lakše je kada postoji gazda kojem znaš da se obratiš. Mi govorimo za sebe, niko ne stoji iza nas, ja imam skoro 29 godina i ne može niko da mi govori šta da radim i da govorim. Isto važi i za Mijailovića i za ostale. Rekli su da svi radimo jedino u interesu kluba, ali vidimo da je bilo I drugih interesa", rekao je Ninković i dodao da ne želi da ispadne kako igrači stalno nešto kukaju, ali istakao je da su najiskusniji igrači došli iz ljubavi prema klubu i da žele jedino dobru atmosferu.

Celu emisiju "Sa terena" moći ćete u toku dana da čujete na našem FM kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve