Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.12.2013.

19:12

IO FSS o Toletu 26. decembra

Fudbalski savez Srbije raspravljaće o terminu održavanja Skupštine tog tela na sednici Izvršnog odbora koja je zakazana za 26. decembar.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U pitanju je redovna sednica Skupštine, ali bi posle nje trebalo da bude poznato da li će Tomislav Karadžić ostati na čelu srpskog fudbala, pošto je najavio da će napustiti mesto predsednika po završetku jesenjeg dela sezone u Jelen Superligi Srbije.

Sednica Izvršnog odbora zakazana je posle sastanka Odbora za hitna pitanja i to u proširenom sastavu, a njim je predsedavao Karadžić.

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije biće održana u četvrtak, 26. decembra 2013. godine, u prostorijama Sportskog centra FSS u Staroj pazovi.

Tom prilikom, pored niza aktuelnih i uobičajenih pitanja koja su redovna tema na kraju svake kalendarske godine, biće odlučeno i o terminu naredne Redovne sednice Skupštine FS Srbije“, stoji u saopštenju vladajućeg tela srpskog fudbala.

Članovi najoperativnijeg tela Fudbalskog saveza Srbije doneli su odluku o pomoći fudbalskom klubu Radnički 1923 iz Kragujevca u cilju podizanja spomenika pokojnom Dušanu Todoroviću, navijaču Radničkog koji je preminuo tokom utakmice protiv Javora u Ivanjici.

FS Srbije još jednom izražava najiskrenije saučešće porodici pokojnog Dušana Todorovića, verujući da će ovim potezom pomoći očuvanju sećanja na njega“, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve