Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.12.2013.

23:03

B92: Đorđević na korak od Lacija

Srpski reprezentativac i centarfor Nanta Filip Đorđević nalazi se na korak od prelaska u rimski Lacio, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

26-godišnji fudbaler, koji već pet sezona igra za francuski Nant, prošle i ove sezone daleko je najbolji igrač francuskog kluba.

Brojni golovi i asistencije privukli su pažnju velikog broja klubova iz gotovo svih liga petice i slobodno se može reći da odavno nije vladalo takvo interesovanje za jednog srpskog fudbalera.

Kako saznajemo, za Đorđevića su zainteresovani i Bajer Leverkuzen i Borusija Dortmund, nekoliko razgovora sa nekadašnjim napadačem Crvene zvezde obavio je i trener Rome koji je svojevremeno želeo da ga dovede u redove Lila.

Tu su i Olimpik Marsej i Olimpik Lion, a osim rimskog dvojca, Đorđevića žele i Parma, Sampdorija...

Menadžer Hala Stiv Brus u tri navrata je dolazio u Nant kako bi pratio igre Đorđevića i takođe je već poslao zvaničnu ponudu francuskom klubu, kao i Vest Hem.

Kako sada stvari stoje, Đorđević je najbliži Rimu i dresu nebesko plavih gde bi u najboljim fudbalskim godinama (26) imao puno prostora da igra, što je u ovom trenutku verovatno i veći prioritet nego neka izdašnija finansijska ponuda.

Đorđević je ove sezone postigao osam golova za Nant i najzaslužniji je što su ’kanarinci’ četvrti na tabeli. Za seniorski tim reprezentacije Srbije odigrao je osam mečeva i tri puta se upisao u strelce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve