Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.12.2013.

21:13

Igrači optuženi za nameštanje

Majkl Boateng i Hakim Adelakun, fudbaleri Vajthoka, tima iz engleske Konferencije jug, izaći će za nedelju dana pred sud zbog sumnje da su nameštali utakmice.

Izvor: AR

Autor: AR

Default images

Prošle nedelje je britanska policija privela sedam osoba zbog sumnje da su učestvovali u nameštanju utakmica koje je okarakterisano kao „međunarodni kriminal“.

Istraga je pokrenuta zahvaljujući radu novinara Dejli Telegrafa na tajnom zadatku, u okviru kojeg je stupio u kontakt sa muškarcem iz Singapura za kog tvrdi da je bio umešan u celu prevaru.

U saopštenju Nacionalne kriminalističke agencije Engleske navodi se da je pronađeno dovoljno dokaza kako bi se podigla optužnica protiv Boatenga i Adelakuna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve