Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.12.2013.

20:58

Vladavić na meti Crvene zvezde

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Admir Vladavić karijeru bi mogao da nastavi u redovima Crvene zvezde, prenosi sajt oslobodjenje.ba.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Zanimljivo je da su novinari u četvrtak upravo za Vladovića pitali sportskog direktora ‘crveno-belih’ Zorana Stojadinovića, koji je odgovorio sa: Ko je taj?

Vladović je u dosadašnjoj karijeri igrao za Velež, Željezničar, Žilinu i Salcburg, a do pre nekoliko dana je branio boje češke Karvine.

Raskinuo sam ugovor sa Karvinom i slobodan sam igrač. Klub je izgubio glavnog sponzora, nisam pristao na smanjenje plate i dogovorili smo sporazumni raskid ugovora”, rekao je Vladavić.

Vladavić je istakao da je već razgovarao sa čelnicima Zvezde, ali da dogovor još nije postignut.

Razgovarali smo i videćemo šta će biti. Zvezda nije jedini klub koji se interesuje za moje usluge. Upravo putujem u Solun, gde ću razgovarati sa dva kluba iz Prve lige Grčke. Videću šta nude, sve opcije su otvorene, a više informacija imaću narednih dana”, istakao je Vladavić.

Vladavić je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 12 utakmica, a sa Žilinom i Salcburgom se okitio titulama u Slovačkoj, odnosno Austriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve