Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.12.2013.

13:42

Mijailović: Zabili nam nož u leđa

Levi bek Crvene zvezde Nikola Mijailović kaže za B92 da su njegovi saigrači koji su tražili raskid ugovora to učinili u najgorem mogućem trenutku.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Mijailović je rekao da je sportski direktor Zoran Stojadinović trebalo da predupredi krizu i dodao je da sigurno neće otići.

"Igrači za koje smo ginuli i borili se za njihova prava zabili su nam nož u leđa u najvažnijem delu polusezone. Danima se u svlačionici govori o novcu, raskidima ugovora i lictira ko će sledeći tužiti Zvezdu“, kaže Mijailović za B92.

"Ne osuđujem nijednog svog ’saigrača’ zato što traže svoj novac, samo mi je žao što su izabrali katastrofalan trenutak. Morali su da budu svesni posledica na svoje saigrače u svlačionici. Atmosfefa je sada užasna, umesto o Vojvodini i duploj kruni, danima se govori o njihovim mogućim angažmanima. Izvinjavam se, verovatno su bili zadovoljniji, igrali u ’većim’ klubovima i zarađivali više novca nego u Zvezdi“, dodao je Mijailović, jedan od najboljih igrača Zvezde ove jeseni.

Uprkos tome što je situacija loša, jedan od najiskusnijih u Zvezdinom timu ipak veruje u svetliju budućnost.

"Sportski direktor ovo gleda već mesecima i žao mi je što nije sprečio krizu na vreme. Iz Zvezde otići neću bez obzira što će ova moja izjava zasmetati mnogima. Tu sam do kraja, a sve ovo što se događa neće nas omesti u krajnjem cilju, a to je titula prvaka. Uostalom, ekipa koja je svim srcem tu samo je jača, pa makar nas ostalo samo 11. Ne skidam odgovornost sa sebe, ali ovo je pravi primer kako na izgled male stvari prave veliki problem. Nadam se da će ovaj moj istup, jedan od retkih u javnosti, značiti početak rešavanja svih problema u klubu“, zaključio je Mijailović za B92.

Poslednji koji je podneo zahtev za raskid ugovora jeste Marko Mirić, u ponedeljak je isti zahtev podneo golman Aleksandar Kirovski, koji je samo nastavio jesenji niz, pošto su raskid ugovora ranije tražili Mladenović i Vešović.

Mladenović je dobio spor o raskidu ugovora, a zbog ovih zahteva oba igrača su odstranjena iz tima. Vešović je posle rekao da će pokušati da nađe dogovor sa klubom, dok je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao da ga je crnogorski internacionalac razočarao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

129 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve