Nova vest
Fudbal

Subota, 30.11.2013.

21:05

6 golova, 2 ck u derbiju Istanbula

Fudbaleri Fenerbahčea i Bešiktaša igrali su nerešeno 3:3 u istanbulskom derbiju koji su obeleižila i dva isključenja.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Strelci za Fener bili su Emanuel Emenike, Musa Sov i Dirk Kujt, dok je isključen Raul Reireleš. Fener je i dalje prvi sa 32 boda, ali je okončao seriju od pet pobeda.

Golove za Bešiktaš dali su Sahan i Ugo Almeida dva, a crno-beli su propustili šansu da smanje zaostatak za rivalom na četiri boda.

Bešiktaš je poveo već u devetom minutu preko Sahana, da bi tri minute kranije izjednačio Emenike. U 20. je isključen Meiralas, brutalnim startom đonom na rivala



Ali Fener i sa igranjem manje uspeva da stigne do preokreta u 37. minutu preko Sova. Međutim, u poslednja dva minuta prvog dela igre Ugo Almeida sa dva gola preokreće u korist Bašiktaša.

Fener se mučio u nastavku, sve do 69. minuta kada je isključen Ujsal s druge strane, i domaćin to koristi sedam minuta pre kraja golom Kujta.

Borbu za titulu mogao bi da zakomplikuje nedeljni derbi između drugoplasirane Kasimpaše i šampiona Galatasaraja.



Kasimpaša bi eventualnom pobedom prišla na četiri boda od Fenera, dok bi se Galata trijumfom izjednačila na deob od druge do četvrne pozicije sa po 25 bodova.

Šansu da se primakne lideru na četiri boda zaostatka ima Kasimpaša

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve