Nova vest
Fudbal

Subota, 30.11.2013.

20:46

N. Pazar se ponovo žali na suđenje

Novi Pazar je posle poraza od Radničkog u Kragujevcu (2:0) drugi put u roku od sedam dana uložio prigovor na suđenje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iz Pazara ističu da je glavni sudija Boško Jovanetić direktno uticao na rezultat, jer je u 15. minutu dosudio "nepostojehci jedanaesterac" za domaći tim.

"Novi Pazar je oštećen, kao i u prošlom kolu na Banovom Brdu. Sudija Jovanetić je direktno uticao na krajnji ishod, dosudivši jedanesterac za Radnički 1923 posle prekršaja našeg igrača van kaznenog prostora", rekao je portparol Redžep Korać.

On je naglasio da je ovakvo suđenje dokaz da Novi Pazar nije među "poželjnim" učesnicima evropskih klupskih takmičenja u sledećoj sezoni.

"Nadamo se da će sada (član Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije) Đorđe Žutić, koji komentariše suđenje na jednoj televiziji, uvideti grešku. Do sada je komentarisao na našu štetu, ali bi ga kasnije analize demantovale. Pitamo se, ima li smisla da nastavimo takmičenje u Superligi", kazao je Korać radiju "Sto plus".



Novi Pazar je prošle nedelje uložio prigovor na suđenje Milorada Mažića na utakmici sa Čukaričkim u Beogradu, dok je sudijska komisija potvrdila da je ovaj Superligaš, ranije tokom sezone, oštećen od strane arbitara na gostovanjima Partizanu i Jagodini.

Nezadovoljstvo suđenjem, ranije u subotu iskazali su i iz Uprave Spartaka iz Subotice, koji su se žalili na dosuđeni penal na meču sa Partizanom, iako se jasno vidi da je igrač Subotičana Andrej Mrkela igrao rukom u svom kaznenom.

Novopazarci su sedmi u Super lige Srbije sa 21 bodom, a u sledećem kolu ugostiće Radnički iz Niša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve