Nova vest
Fudbal

Subota, 30.11.2013.

17:57

Šaponjić: Titula pa Liga šampiona

Fudbaler Partizana Ivan Šaponjić rekao je da mu je čast što je ušao u istoriju kluba kao drugi najmlađi debitant ikada, plasiravši se iza Nenada Marinkovića.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

On je u 75. minutu meča sa Spartakom iz Subotice (2:0 za Partizan) zamenio Filipa Malbašića i upisao prve minute u seniorskom timu "crno-belih".

"Čast mi je što sam ušao u istoriju Partizana, mnogo sam srećan zbog toga", rekao je Šaponjić novinarima posle utakmice sa Spartakom u Jelen Superligi Srbije.

On je četiri minuta posle ulaska u igru imao veliku šansu da postigne pogodak, kada je posle dodavanja Predraga Luke izašao sam pred protivnički gol, ali je bio neprecizan.

"Imao sam jaku želju da postignem gol pa sam snažno šutirao i lopta je otišla preko gola", naveo je Šaponjić.

Istakao je da želi sa Partizanom da osvoji titulu šampiona Srbije, a potom i zaigra u Ligi šampiona, a kao idola naveo je kapitena Partizana Sašu Ilića.

"Ilić me uvek podržava na treningu i daje mi značajne savete. On mi je idol", rekao je Šaponjić.

Mladi napadač je dodao da mu je žao što je debitovao na utakmici bez publike, a već u nedelju će igrati za kadete Partizana u derbiju protiv Crvene zvezde. Rekao da se nada da će na tom duelu dati "ne jedan, nego više golova".

“Crno-beli” su golovima Miloša Jojića savladali subotički Spartak, a Šaponjić je naslov rekordera preuzeo od Dejana Markovića, koji je 1989. godine bio nešto manje od mesec dana stariji od njega u debiju za Partizan protiv Vardara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve