Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.11.2013.

23:38

Vidal: Loptu nosim sinu

Čileanac Arturo Vidal junak je 5. kola Lige šampiona, postigao je het-trik u važnoj pobedi Juventusa, a to je posvetio sinu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Čileanac je dva gola postigao iz penala, čime se izjednačio sa Lionelom Mesijem po broju golova sa bele tačke u LŠ. Obojica imaju po četiri.

"Ovo mi je prvi het-trik u karijeri. Loptu nosim kući kao poklon mom sinu, da mu pokažem kada sam igrao ovde. Sada očekujemo ćerkicu, takođe, pa sam veoma srećan", rekao je Vidal.

Vidal, koji bi u narednom periodu trebalo da završi dogovor sa "Starom damom" oko novog ugovora, doneo je Juveu prvu pobedu u takmičenju ove sezone.

"Moj veliki kvalitet je što sam uvek srećan. Znam koliko mi je važno da nosim dres Juventusa, uvek se trudim da dam maksimum. Još nisam igrao samo na golu, možda me trener proba i tamo. Blizu smo novog ugovora. Mogao bi da potpišem već u četvrtak, ili dan kasnije. Čekam samo klub", istakao je Vidal.

Juventus u poslednjem kolu gostuje Galatasaraju, koji je poražen u Madridu od Reala 4:1, pa je šampionu Italije potreban samo bod iz Istanbula da se plasira u osminu finala takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve