Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.11.2013.

23:17

Mojs: Ovo pokazuje gde smo

Menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojs oduševljen je pobedom od 5:0 u Nemačkoj, istakavši da to pokazuje stanje njegovog tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Junajted, koji se muči u Premijer ligi ove sezone, deklasirao je Bajer u Leveruzenu i plasirao se u osminu finala Lige šampiona.

"Ovo je bila fantastična predstava. Doći u Nemačko i ostvariti tako dobar rezultat je neverovatno. Bajer je drugi u Bundesligi iza Bajerna, a to pokazuje gde smo mi trenutno", rekao je Škot.

Čovek kojem nije bilo ni malo lako otkako je nasledio legendarnog Aleksa Fergusona nada se da će i u budućnosti često biti ovako.

"Bilo je znakova da smo bolji, ali i znakova da smo loši takođe. Ali, dati pet golova, i to u gostima je posebna stvar. Nadam se da ćemo češće raditi ovo", dodao je Mojs.

Junajted u poslednjem kolu Lige šampiona dočekuje Šahtjor Donjeck, a bod će mu biti dovoljan da obezbedi prvo mesto u Grupi A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve