Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.11.2013.

10:15

Stojadinović: Razočarao me Vešović

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je da nikada nije pomislio da bi Marko Vešović od svih igrača mogao da zatraži raskid ugovora.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vešović je bio jedan od najstandardnijih igrača Zvezde u poslednjih godinu dana, a sada je samo jedan u nizu onih koju su podneli zahtev za raskid ugovora.

On je poslednji na koga sam pomislio da bi tako nešto mogao da uradi. Ne znam da li je odluku doneo on ili Rajo Božović, ali znam samo da Vešović nije ni došao u klub da porazgovara. Razočarao me je, pogotovo kada se zna da je njemu od dolaska ove uprave isplaćeno 111.000 evra i da je standardan u poslednjih godinu dana. Pa, što nije podneo zahtev prethodnoj upravi, koja je dugovanje napravila i kod koje nije igrao. Mi smo dug nasledili, ali ga nismo uvećali, jer je Vešović dobio novac koji je zaradio otkako smo došli u Zvezdu“, istakao je Stojadinović.

Stojadinović navodi i da je Zvezda upravo Vešovića mogla da proda ove zime i zaradi znatan novac za kakvu-takvu stabilizaciju kluba.

On je igrač za kojeg postoje konkretne naznake za transfer ove zime. Za 700.000 evra, milion i po ili tri, nije bitno. Klub je očekivao zaradu. Realno, on i Mladenović koji je nedavno na isti način dobio raskid, koštali su Zvezdu oko dva miliona evra. Još letos smo imali ponudu od 800.000 za Mladenovića, a obeštećenje za Vešovića moglo je da iznosi oko 1,2 miliona evra“, konstatuje Stojadinović.

Vešović je rekao da nije on doneo odluku da zatraži raskid ugovora sa ’crveno-belima’, već njegov agent Radojica Rajo Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve