Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.11.2013.

17:59

Suaresa sad želi i Čelsi?

Proteklog leta Luis Suares je bio velika želja Arsenala, ali ga Liverpul nije pustio, novi izazov "redsi" će imati u januaru kada krene ofanziva Čelsija.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nezadovoljan igrom svojih napadača, menadžer "plavaca" Žoze Murinjo okrenuo se potrazi za novim golgeterom, a prema pisanju pojedinih evropskih medija to je Urugvajac.

Suares je ove sezone postigao šest golova na pet mečeva u Premijer ligi, petorica napadača Čelsija imaju ukupno tri.

Murinjo je navodno spreman da plati 55 miliona funti za Suaresa, što je pet miliona više nego što je pre dve i po godine plaćen Fernando Tores, koji je u Čelsi takođe stigao kao velika zvezda iz Liverpula, a nije pokazao ništa na "Stamford Bridži".

Ukoliko Murinjo uspe da dovede Suaresa, ili nekog drugog napadača, Čelsi će morati da napusti Demba Ba koji je stigao proteklog januara, a od dolaska Portugalca retko dobija šansu u timu.

Međutim, pitanje je da li će Brandan Rodžers želeli da pusti Suaresa jer sa njim i Danijelom Staridžom ima jedan od najboljih tandema lige.

Rodžers proteklog leta nije hteo da popusti pod pritiscima sa Emirata, u čemu je imao veliku podršku čelnika Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve