Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.10.2013.

18:54

Rašović: Ninković nam sada vratio

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da je Nikola Ninković na meču sa Radničkim u Kupu pokazao zašto su mu ’crno-beli’ davali šansu, uprkos njegovom ponašanju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Šampion Srbije se plasirao u četvrtinale Kupa Srbije pobedom nad niškim klubom sa 3:0, a Ninković je bio strelac dva gola u tom duelu.

Ninković je poslednjih meseci više bio u centru pažnje zbog svog ponašanja, nego zbog igara na terenu, ali se u poslednje vreme vidi njegov drugačiji pristup.

Mi znamo njegov potencijal, zato smo mu i davali šansu sve vreme. Sada nam je vratio“, rekao je Rašović o junaku trijumfa nad Radničkim.

Rašović je istakao da je za njegove izabranike bilo najvažnije da dobro uđu u meč, što su i učinili, pošto su poveli već u osmom minutu preko Predraga Luke.

Tako je u fudbalu. Na meču sa Napretkom nismo imali sreće, a sada smo dobro ušli u meč i na vreme dali gol. Ušli smo agresivno u meč, odigrali smo dobro i zasluženo pobedili“, naglasio je Rašović.

Trener Radničkog Dragoljub Bekvalac nije imao šta da zameri svojim igračima.

Nije lako igrati kada date prednost Partizanu. Nekako smo odigrali to prvo poluvreme, ali se videlo posle da je moje igrače stigao umor.
Oni su osvežili ekipu, ali to je šampion, bolja ekipa, i to je i pokazao. Mi smo se nadali, ali nemamo ekipu koja može da igra na dva fronta
“, istakao je Bekvalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve