Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.10.2013.

23:53

Štimac: Ponudiću ostavku HNS-u

Iako je reprezentacija Hrvatske obezbedila plasman u baraž, selektor Igor Štimac rekao je posle poraza od Škotske da će ponuditi svoju ostavku čelnicima Saveza.

Izvor: B92, index.hr

Autor:B92, index.hr

Default images

"To je moralan čin i ja ću to večeras učiniti. Ponudiću svoju ostavku (predsedniku) Davoru Šukeru i ljudima iz HNS-a. Videćemo što će oni odlučiti", rekao je Štimac

"Igračima sam najavio da ću dati ostavku zbog svih ovih pritisaka. Želim samo da napomenem da to nije zbog ovih koji su večeras vikali na stadionu. Znam ko su oni i odakle to stiže. Nudim ostavku jer je to moralan čin. U svlačionici smo kratko razgovarali nakon utakmice, treba da dignemo moral igračima. Sve nas je pogodio ovaj poraz. Bili smo u hendikepu, iscrpili smo se protiv Belgije i morali smo dobro da se čuvamo kartona", dodao je Štimac posle poraza 2:0 od Škotske.

Selektor Hrvatske rekao je da igra tima nije dobra i dodao je:

“Sve ono što drugi rade jednostavno, mi kao da komplikujemo. Stvorimo šansu, ali izostaje realizacija koja je nekada bila prava. Moramo videti gde je problem, ovo je bilo najbolje što Hrvatska ima u ovom momentu. Fudbal danas iziskuje bržu igru, greške mogu biti smrtonosne, gubimo lopte u sredini“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve