Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.10.2013.

14:35

Mrđa: Da znamo s kim idemo u rat

Napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa rekao je da svi igrači jedva čekaju Skupštinu kluba 25. oktobra.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Jedva čekamo Skupštinu kluba da bi se znalo sa kim idemo u rat na titulu“, rekao je Mrđa za B92.

Mrđa nije želeo da komentariše incident od protekle noći u kojem su na automobilima pojedinih igrača razbijena stakla, ali je potvrdio da svi igrači stoje iza pisma objavljenog u ponedeljak.

Iza pisma koje smo izneli u javnost stoje svi igrači, koji su na mini pripremama i oni koji su u reprezentaciji, sa dručnim štabom, što dokazuju i potpisi svih nas. Pojedinac ne postoji, ne radi se samo o kapitenu Milijašu, već svima nama. Pismo se odnosi na celu upravu, ne napadamo jednog čoveka iz uprave“, rekao je Mrđa.

Mrđine reči prethodno su potvrdili i Nikola Mijailović i Miloš Ninković.

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak su objavili saopštenje u kojem kažu da je situacija u klubu alarmantna, ali da im je i dalje cilj osvajanje titule. Nekoliko sati kasnije na to saopštenje, koje su igrači uputili zvezdaškoj javnosti, odgovorio je klub. U tom saopštenju se ističe da su igrači prekršili dogovor pred odlazak na mini pripreme, a 'crveno-beli' su na taj način pokrenuli novi krug internih saopštenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve