Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.10.2013.

16:48

Klub igračima odgovorio saopštenjem

Nekoliko sati posle objavljivanja otvorenog pisma prvotimaca FK Crvena zvezda, na identičan način odgovorila je uprava kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U saopštenju uprave FKCZ navodi se da su igrači direktno prekršili dogovor napravljen pred odlazak na mini-priprema.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana saopštili su između ostalog da će "probleme rešavati unutar kluba". Saopštenje prenosimo u celosti:

Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavesti javnost da je rukovodstvo kluba u ponedeljak, 14. oktobra, u sredstvima javnog informisanja pročitalo šta misle prvotimci i kakvi su im stavovi.

Fudbalski klub Crvena zvezda želi da istakne da je pre samo nekoliko dana predsednik Dragan Džajić razgovarao sa kapitenom Nenadom Milijašem, kao kapitenom i predstavnikom ekipe, i uputio ga u tešku situaciju u klubu tražeći strpljenje i mir.

Od njega kao igrača koji je u klubu kapiten već više od godinu dana posebno je očekivano razumevanje jer najbolje zna koliko je situacija u kojoj se nalazimo zatečena iz prošlosti.

Postignut je dogovor u vezi sa isplatama zaostalih primanja i u vezi sa javnim demonstracijama nezadovoljstva. Očigledno je da dogovor nije ispoštovan.

Po povratku ekipe sa mini-priprema biće obavljen sastanak sa igračima kako bi se popričalo o njihovom nezadovoljstvu i svemu što su izneli u javnost, i u čemu ima i istina i neistina.

FK Crvena zvezda želi da saopšti da su prvotimci uvek bili prioritet ove uprave kad je namirivanje duga u pitanju i da su ka njima najpre usmeravana sva sredstva koja stižu u klub, kao i da loša finansijska situacija nije od juče.

FK Crvena zvezda smatra da nijedan nezadovoljan i rezigniran igrač ne treba na silu da nosi dres kluba i sa svima koji to jesu će biti obavljeni razgovori vrlo brzo na temu statusa.

FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će se rukovodstvo kluba truditi da sve probleme rešava unutar kluba, kako i treba, uz poštovanje dogovora koji se postignu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve