Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.10.2013.

16:29

Dačić: Zašto bi se neko nas plašio?

Premijer Srbije Ivica Dačić ponovo je pozvao fudbalske sudije da prijave svakog ko im preti i poziva se na njega i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Izvor:

Autor:

Default images

Komentarišući navode sudija, Dačić je rekao da je to "bacanje prašine u oči", koje ne sme da prikrije probleme u Fudbalskom savezu Srbije.

Najbolje srpske sudije uputile su pismo FSS, navodeći da su od izloženi pritiscima i uvredama čelnih ljudi pojedinih klubova Superlige i Prve lige, a koji se često pozivaju na premijera i prvog potpredsednika Vlade.

"Šta briga tog sudiju ko se poziva na mene ili Vučića? Kakve on veze ima sa mnom ili sa Vučićem? Da on možda ne radi u državnim ogranima? Plaši se od nas? Šta ćemo, da ga prebijemo? Uhapsimo? Ne razumem", rekao je Dačić.

On je istakao da u Srbiji niko nikome ne sme da preti.

"Ko god se poziva na moje ime, slobodno mi ga prijavite. Neka se slobodno obrate policiji za koga god da imaju informaciju da se pozivao na moje ime", dodao je Dačić.



"Sve u svemu, zašto bi se bilo ko mešao? Sad nemam druga posla nego da pretim fudbalskim sudijama za koga će da sude. Od kad sam izabran za ministra unutrašnjih poslova, uopšte me više ne zanima rezultat, zanima me samo da se utakmica završi mirno, bez incidenata", rekao je Dačić.

Upitan o svojoj naklonosti prema Partizanu ili Vučićevoj ka Crvenoj zvezdi, Dačić je rekao da svi znaju da on navija za Partizan.

"Pa ja sam naklonjen i Barseloni ili Real Madridu, pa ne mogu da namestim sudije", rekao je premijer Srbije i dodao da klubovi i fudbal u Srbiji i nemaju čime da se ponose.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve