Nova vest
Fudbal

Petak, 11.10.2013.

20:15

Bruka 'orlića' na Kipru

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena je na Kipru od domaće selekcije sa 2:1, u 2. kolu kvalifikacija za EURO 2015.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa Radovana Ćurčića bila je na ovom meču pojačana Filipom Đuričićem i Aleksandrom Mitrovićem, ali ni njih dvojica nisu mnogo pomogli.

Utakmicu su obeležila isključenja, domaći tim završio je meč sa osmoricom, a Srbija sa devetoricom na terenu.

Srbija je od 27. minuta imala igrača više nakon što je iključen Teodoru, ali to nije iskoristila. Domaćin je poveo u 54. minutu golom Proksilasa sa penala, a vođstvo je duplirao Talasitis 20 minuta pre kraja.

U 77. minutu Kiprani su ostali bez još jednog igrača nakon što je drugi žuti karton zaradio Panajotu, ali naši igrači nisu ni to do kraja iskoristili.

U 84. minutu Mitrović je sa penala postavio konačnih 2:1, a preostala tri isključenja viđena su u poslednjim trenucima. Uroš Ćosić i Aleksandar Pantić dobili su direktna isključenja u sastavu Srbije, a na drugoj strani crveni je zaradio Konstantinu.

Srbija posle dva meča u grupi 9 ima tri boda pošto je prethodno identičnim rezultatom pobedila Kipar, a naredni duel odigraće za četiri dana u Gornjem Milanovcu protiv Severne Irske.

Tabela: Belgija 12 bodova, Kipar 6, Srbija i Italija po 3, Severna Irska 0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve