Nova vest
Fudbal

Petak, 11.10.2013.

19:17

Kako CR7 opisuje sebe?

Na pitanje španskog novinara sa Kanala TV četiri, portugalski reprezentativac i najveća zvezda Reala, rekao da bi sebe opisao kao jednostavnog momka.

Izvor: MDŽ

Autor: MDŽ

Default images

„Ja sam jednostavan. Biti jednostavan je ujedno i moj pristup životu. Samo pokušavam da radim stvari najbolje što znam i volim da usrećujem ljude.", izjavio je Ronaldo.

Na pitanje kako bi ocenio svoje sposobnosti od jedan do deset, kapiten portugalske reprezentacije dao je sebi devetku i rekao, kako je njegov dosadašnji učinak povezan sa željom za napretkom

„Ja uvek težim ka boljem i mislim da uvek ima mesta za napredak. Desetka je maksimum, a ja ne mislim da sam dostigao svoj maksimum“, izjavio je bivši igrač Mančestera.

Iako ga mnogi smatraju arogantnim i sebičnim, Ronaldo je nedavno uticao da jedan od njegovih vernih fanova bude pušten iz pritvora bez optužbe.

Tokom utakmice u Majamiju, uzbuđeni navijač potrčao je na teren da zagrli Ronalda. Portugalac je odreagovao krajnje mirno, počeo da ćaska sa mladićem i zamolio ljude iz obezbeđenja da ne budu preoštri sa njim.

Ronaldo je jedan od najplaćenijih igrača današnjice. U dresu Real Madrida postigao je 153 golova na 143 utakmice. U 2008. godini bio je nagrađen prestižnom nagradom FIFA za najboljeg igrača Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve