Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.09.2013.

11:52

Eriksen: Zavoleo sam Totija uz FM

Novo pojačanjeTotenhema Kristijan Eriksen otkrio je da je odbio ponudu Mančester sitija jer nije želeo da sedi na klupi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Eriksen je odlično počeo svoju karijeru na Vajt Hart Lejnu, dobio je ovacije na debiju protiv Noriča, a protiv Trumesa je postigao i gol.

„Prošlog leta, Siti me je želeo ali nisam osetio da je vreme da pređem tamo. Možda ne bih igrao."

"Nisam želeo da odem u klub i sedim na klupi. Nisam bio spreman za Premijer ligu, a sada mi deluje da sam prešao u pravom trenutku. Mnogo igrača je napustio Ajaks prošle godine i to mi je dalo odgovornost. Čitao sam o istoriji Totenhema i gledao njihove mečeve tokom godine, tako da znam sve o klubu i znam da vole kreativne igrače“, rekao je Eriksen a zatim i otkrio ko mu je idol.

„Ugledam se na Frančeska Totija. Pre svega jer igram fudbaler menadžer (Football manager), i dobar sam u tome. Ali dobar sam i u stvarnom životu. Kasnije mi je idol bio Mihael Laudrup, trener Svonsija. Njega sam verovatno najviše voleo.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve