Nova vest
Fudbal

Subota, 21.09.2013.

14:57

Đukić: Pobeda sve menja

Trener Valensije Miroslav Đukić rekao je da će pobeda njegove ekipe nad Seviljom promeniti sve i vratiti neophodan optimizam.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Od prvog trenutka sam govorio da ja ovde nisam važan. Ono što je važno je Valensija i to je sve o čemu razmišljam, pobede i stvaranje tima kakav želimo”, rekao je Đukić na konferenciji za novinare, prenose španski mediji.

Valensija je u petak otkazala konferenciju za novinare Đukića pred trening tima, ali je srpski trener kasnije rekao da ne namerava da podnese ostavku.

Kako su u subotu preneli španski mediji, a posle poraza Valensije u Lige Evrope od Svonsija, predsednik Valensije Amadeo Salvo i sportski direktor Braulio Vaskes dali su Đukiću ultimatum da će dobiti otkaz ako ne pobedi Sevilju, koja je 19. na tabeli Primere.

Pobedom protiv direktnog rivala, nadam se da će nam se vratiti optimizam. Pobeda će sve promeniti. Moramo da budemo zajedno. Zajedno možemo da započnemo novu eru”, rekao je Đukić.

Valensija, koja se trenutno nalazi na 16. mestu na tabeli, a u nedelju se sastaju sa Seviljom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve