Nova vest
Fudbal

Subota, 21.09.2013.

08:29

JSL: Partizan – OFK, CZ na Vračaru

Utakmicama šestog kola ovog vikenda se nastavlja Jelen Superliga Srbije, a vodeći Partizan u subotu od 19 časova dočekuje OFK Beograd.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Crvena zvezda u nedelju od 15 časova gostuje Voždovcu, dok je duel Radničkog i Vojvodine u Nišu odložen za 2. oktobar.

Ostali mečevi igraju se u subotu. Od 16.30 sastaju se Radnički 1923 i Donji Srem, Spartak i Napredak, Novi Pazar i Javor, Rad i Sloboda, dok u 19 časova igraju Čukarički i Jagodina.

Aktuelni šampion Partizan na svom terenu igra sa OFK Beogradom i pokušaće da ostvari četvrtu uzastopnu pobedu, koja bi ga ostavila na prvom mestu na tabeli. ‘Romantičari’ jure povoljan rezultat, kako bi prešli u gornji deo tabele. Partizan je u prošlom kolu pobedio u Užicu sa 2:1, dok je OFK na svom terenu istim rezultatom pobedio Radnički iz Niša. ‘Crno-beli’ su prvi na tabeli sa 13 bodova, dok OFK sa šest bodova zauzima 11. mesto.

Fudbaleri Čukaričkog igraju na svom terenu sa Jagodinom i taj meč dočekuju sa željom da ostvare dobar rezultat i zadrže korak sa Partizanom. ‘Crno-beli’ sa Banovog brda imaju 13 bodova na drugom mestu na tabeli, dok je Jagodina osma, sa šest bodova manje. Obe ekipe su u prošlom kolu ostvarile pobede od po 2:0, Čukarički u Ivanjici protiv Javora, a Jagodina na svom terenu protiv Spartaka.

Crvena zvezda igra na stadionu Obilića sa Voždovcem i u tom duelu će pokušati da se iskupi za kiks iz prošlog kola, kada jena svom terenu odigrala 2:2 sa Donjim Sremom. Voždovac, s druge strane, želi da nastavi niz od četiri utakmice bez poraza. ‘Crveno-beli’ su četvrti na tabeli sa deset bodova, dok Voždovac, koji je u prošlom kolu odigrao 1:1 sa Napretkom, zauzima deseto mesto sa šest bodova. Trener Voždovca je bivši kapiten Zvezde Nenad Lalatović, a u timu ‘zmajeva’ će biti i Dejan Milovanović, koji je, takođe, svojevremeno nosio kapitensku traku ‘crveno-belih’.

Rada dočekuju Slobodu protiv koje će tražiti drugu pobedu u prvenstvu, Novi Pazar na svom terenu igra sa Javorom, Spartak se u Subotici sastaje sa Napretkom, dok će u Kragujevcu Radnički igrati sa Donjim Sremom.

Jelen Superliga Srbije, šesto kolo

subota, 21. septembar
16:30 Radnički 1923 – Donji Srem
16:30 Spartak – Napredak
16:30 Novi Pazar – Javor
16:30 Rad – Sloboda Užice
19.00 PartizanOFK Beograd
19.00 Čukarički – Jagodina

nedelja, 22. septembar
15:00 Voždovac – Crvena zvezda

sreda, 2. oktobar
Radnički Niš – Vojvodina

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve