Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.09.2013.

13:46

Petković i zvanično uz Del Pjera

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković u četvrtak je zvanično postao igrač Sidneja, pošto je potpisao jednogodišnji ugovor sa tim klubom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Petković se tako pridružio klubu čija je glavna zvezda legendarni Alesandro Del Pjero, koji je nedavno dobio i kapitensku traku.

„Ovo je veliki izazov za mene i drago mi je što sam potpisao za najveći australijski klub. Jedva čekam debi“, rekao je Petković.

Petković je pored Zvezde u karijeri igrao još za Vojvodinu, Genčlerbiligi, Hadžetepe, Ajtraht, Tom Tomsk, Al Ahli i Hapoel iz Tel Aviva. Igrao je za mladu reprezentaciju na 34 utakmice i postigao je tri gola.

Mislim da smo napravili odličan posao njegovim angažovanjem. Može da igra bilo gde u odbrani, biće pojačanje za našu ekipu“, rekao je menadžer Sidneja Frenk Farina.

Petković bi za Sidnej mogao da odigra na jednom od dva preostala prijateljska meča pred početak nove sezone. Protivnici u tim mečevima fudbalerima Sidneja biće Brizbejn i Pert.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve