Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.09.2013.

12:30

Pep: Kao Barsa? Ovo je Bajern stajl

Fudbaleri Bajerna iz Minhena počeli su odbranu titule u Ligi šampiona ubedljivom i lakom pobedom nad CSKA sa 3:0 na Alijanc areni.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Minhenski tim je slavio golovima Davida Alabe, Marija Mandžukića i Arjena Robena, a igru ekipe Žozepa Gvardiole mnogi su požurili da uporede sa Barselonom iz njegovog perioda.

"Ovo su novi igrači i ne mogu oni da igraju kao što su igrali igrači koje sam imao u Barseloni. Ne mogu da kažem ko je bolji, jer jednostavno nije isto, ovo je Bajern stajl", rekao je trener Bajerna.

Moćda predstava na Alijanc areni dala je medijima povod da pišu o novom napadu za titulu šampiona Evrope, ali je Katalonac odlučio da ublaži euforiju.

"Svi misle da je veoma lako izaći ovako i dobijati utakmicu za utakmicom, ali nije. Niko ne razmišlja o tome koliko se pripremamo za svaki meč. Pogotovo su teške ove prve utakmice, kada svi hoće da pobede baš vas", zaključio je Gvardiola na sve boljem nemačkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve