Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.09.2013.

18:27

"Tražiću da se Ninković kazni"

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da će zatražiti da se Nikola Ninković novčano kazni.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Mladi fudbaler je dobio crveni karton po završetku meča sa Slobodom u Užicu, zbog rasprave sa sudijom Miloradom Mažićem.

"Razgovaraću s ljudima iz kluba i tražiću da se Ninković drastično novčano kazni. Do sada to nisam radio, ali sada hoću, jer sam ga i u poluvremenu upozorio na ponašanje. Ovo više ne sme da se dešava”, rekao je Rašović.

Ninković će sigurno propustiti utakmicu sa OFK Beogradom, a postoji rizik i da ga Disciplinska komisija FSS suspenduje na dva meča. U tom slučaju mladi fudbaler propustio bi i sudar sa Vojvodinom.

“Zbog Ninkovića ćemo sigurno imati problema sa sastavom ekipe, ali to je i šansa za druge igrače da dobiju i iskoriste šansu. A što se njega tiče, najteža kazna će mu biti to što će izgubiti mesto standardnog. Neću dozvoliti da bilo ko, pa ni i on, kalja ime Partizana”, jasan je bio trener Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve